Engelen & Spoor Uitvaartverzorging ontvangt Keurmerk Uitvaartzorg

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging heeft donderdagavond in Nijmegen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) in ontvangst mogen nemen.Uitvaartorganisaties met dit keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.

Engelen & Spoor-uitvaartondernemer Michiel Spoor: “Ik ben trots dat wij dit keurmerk in ontvangst mogen nemen. Zo’n keurmerk wordt immers niet zomaar uitgereikt. Na het verzorgen van vele uitvaarten waarvoor het hele team zich altijd met hart en ziel inzet, is dit een mooie beloning.”

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
De Stichting Keurmerk Uitvaartzorg beoordeelt de kwaliteit van uitvaartondernemers op zes onderdelen: uitvoering, kostenbegroting, organisatie, personeel, klachtenafhandeling en klanttevredenheidsonderzoek. Uitvaartorganisaties met het Keurmerk zijn dus gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of de organisaties met het Keurmerk nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Engelen & Spoor
Engelen & Spoor Uitvaartverzorging richt zich op het verzorgen van uitvaarten in Den Haag en omstreken, maar ook vanuit Leiden, Hazerswoude, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen wordt hun hulp regelmatig ingeroepen. De uitvaartverzorgers van Engelen & Spoor hebben een jarenlange ervaring in traditionele, religieuze en eigentijdse uitvaarten en staan garant voor een verzorgde, correcte en stijlvolle uitvoering van de uitvaart.


Esther Schutte (uitvaartverzorger), Miranda Sant (office-manager), Michiel Spoor (directeur) en Jan-Willem Engelen (directeur) ontvangen het Keurmerk Uitvaartzorg. Foto: Natalie Leeuwenberg.

Delen

 

Terug