Engelen & Spoor koopt ’t Clingendaelhuys

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging heeft uitvaartcentrum ’t Clingendaelhuys in Den Haag gekocht. Op dinsdag 1 mei zetten Jan Willem Engelen en Michiel Spoor hun handtekening bij Matzinger Eversdijk Notarissen.

Langgekoesterde wens
Met het kopen van ’t Clingendaelhuys in Den Haag gaat voor Jan Willem Engelen en Michiel Spoor een langgekoesterde wens in vervulling. Jan Willem: “We waren al enige tijd op zoek naar een eigen centrum. We zijn ongelooflijk blij dat onze wens nu in vervulling gaat. Met de komst van ons eigen uitvaartcentrum kunnen we nog betere zorg geven en onze dienstverlening naar een hoger niveau brengen. Dat is tenslotte waar we het voor doen.”

Verbouwing
Voordat Engelen & Spoor ’t Clingendaelhuys betrekt, wordt het pand eerst onder handen genomen. “We willen er een eigen gevoel aan geven”, vertelt Jan Willem Engelen. Naast uitvaarten is ’t Clingendaelhuys straks ook beschikbaar voor andere bijeenkomsten. Jan Willem: “Hierbij kun je denken aan lezingen.” Naar verwachting is de verbouwing in september afgerond.

Over ’t Clingendaelhuys
’t Clingendaelhuys is een uitvaartcentrum aan de Benoordenhoutseweg 279 in Den Haag. Het prachtige statige pand heeft een rijke geschiedenis en is gelegen in de nabijheid van landgoed Clingendael. Hier kan men terecht voor wandelingen, maar het is ook een mooie plek om herinneringen aan dierbaren op te halen.

Delen

 

Terug