Praten over verdriet

Dinsdag 11 juni in Het Clingendaelhuys

Verlies en rouw. Hoe ga je daar mee om. “Voor iedereen is dat anders. Er is geen pasklaar recept. Verdriet, troost en rouw vragen om persoonlijke aandacht”, zegt Anne-Marie Vermaat, verliescounselor en ervaringsdeskundige. Zij schreef het boek ‘Lieverd, ik mis je zo ‘. Dit boek laat ook zien hoe je over je eigen verlies kunt praten.

Of dat nu kort of lang geleden is; elke achterblijver heeft een uniek verhaal te vertellen, voelt de behoefte een herinnering levend te houden.  Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met een vorm van verlies. Verlies van je partner, je ouders, broer of zus, je kind, van een vriend of vriendin, een dierbare. Het luisteren naar en het delen van verhalen kan steun geven; een gevoel van herkenning en érkenning.

Anne-Marie vertelt hierover op dinsdag 11 juni in Het Clingendaelhuys, Thérèse Schwartzestraat 1 te Den Haag, aanvang 19.30 uur.
Vanaf 19.00 uur wordt u met koffie ontvangen. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een drankje, met elkaar na te praten.

U bent van harte welkom.
Aanmelden graag uiterlijk donderdag 6 juni
via receptie@hetclingendaelhuys.nl  of 070 – 350 7000.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

De avond wordt aangeboden door Engelen & Spoor.

Delen

 

Terug